Kızlık zarı Dikimi Himenoplasti


kızlık zarı dikimi Ameliyatı

Kızlık zarı dikimi Latincede (himenoplasti ) olacak şekilde geçmektedir. Ameliyat ile  ilişki sırasında vajinada beklenen kanlanmayı salgılayacak yeni bir doku oluşturmaktır. Kızlık zarı dikimi ameliyatları (vajina estetiği) sıklıkla (genital)  bölgenin anatomik yapısını bilen tecrübeli jinekolog doktorlar tarafından yapılmaktadır.


 Deneyimli doktorlar tarafından uygulandığında uzun süreli kızlık dikimi ve kısa süreli kızlık zarı dikimi ile ilgili tüm ameliyatlar da risk faktörü oldukça az seviyededir. Kızlık Zarı Dikimi Ankara İlinde Kliniğimizce lokal anastezi altında yapılır ve hastada acı hissi oluşturmaz. Kişi ameliyat sonrasında hemen günlük aktivitelerine devam edebilir. Kızlık zarı Kızlık zarı ameliyatı geçirmiş kişiler doktor muayenesinden geçmedikçe cinsel ilişki öncesi bu tür bir operasyon geçirdiği anlaşılmaz.

Klitoris Bölgesi Estetiği  Nedir?

Klitoral hudoplasti labioplasti ile ek olarak yoğun bir şekilde uygulanan bir ameliyattır.  İngilizce de (clitoral hoodoplasty) okunan  ‘Klitoral hudoplasti’cilt altı dokusundaki fazla deri katmanları kişide görüntü olarak, rahatsızlık verici olabilir. 


Bu nedenle klitoral hudoplasti (clitoral hoodoplasty) operasyonları yapılabilmektedir. Klitoris estetiği’ olarak da adlandırılmaktadır. Kadınlarda haz ve orgazmı kolaylaştırır. ‘Hood’ tümsekçik-plasti eki de estetik operasyon anlamında kullanılır. Klitoral 
hudoplasti; kliteropeksi, klitoris estetiği  gibi değişik isimlerle de anılmaktadır.


Klitoris Bölgesi Estetiğinde Amaç Nedir?
Klitoris Bölgesi Estetiğinde 

amaç klitoris üzeri deri katlantılarının alınarak estetik açıdan daha düzgün estetik bir görünüm kazandırılmasıdır. Böylelikle ‘klitoral hudoplasti’ klitoris üzeri tümsekciğinin estetik operasyonudur. Operasyon sırasında klitoris organın zarar görmediğinden haz ve cinsel orgazmda bir problem yaşanması söz konusu değildir üzerine olumsuz bir etkisi de yoktur. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina Beyazlatma Uygulamaları Kaç Seans Sürer

Vajina İltihabı Hamileliğe Engel Olur mu

Vajinada Kızarıklık ve Kaşıntı Sorunları