Vajina Beyazlatma Uygulamaları Kaç Seans Sürer


Vajina Beyazlatma Uygulamaları Kaç Seans Sürer



Vajina beyazlatma uygulamaları temelde her hasta üzerinde farklı sonuçlar vermektedir. Her vajinanın yapısı birbirinden farklı olduğu için her hastada uygulama süresi de farklılık gösterir. Kimi hastalar tek seans ile başarılı sonuçlar elde ederken kimi hastalar 2 ya da 3 seans sonucunda istedikleri beyazlığı elde edebilir. Başarısı garanti olan bu uygulama uzun süre boyunca etkisini koruyabilmesi nedeni ile de tercih nedeni olmaktadır.

Vajina Beyazlatma Uygulaması Sonrasında Ne Yapmak Gerekir?


Vajina beyazlatma uygulamaları cilt tipine göre toplamda 3 seansa kadar bitmiş olur. Estetisyenlerimiz eşliğinde gerçekleşen uygulama kısa süre içerisinde gözle görülen bir sonuç verir ve vajinada ciddi bir renk değişikliği meydana gelir. İç bacak kısımlarına kadar uygulanan işlemlerde kararmaya neden olan pigmentler onarılır ve cildin yeniden canlanması sağlanır. 

Uygulamanın ardından hastalar aynı gün içerisinde normal hayatlarına geri dönebilirler. Bölgenin temiz tutulması ve bölgeye titiz davranılması, alınan sonuçların kalıcı olmasını etkileyen bir unsurdur. Merkezimiz kusursuz gerçekleştirdiği uygulamalar ile hastalarına en tatmin edici sonuçları vermektedir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina İltihabı Hamileliğe Engel Olur mu

Vajinada Kızarıklık ve Kaşıntı Sorunları